are you ready?

Walk around magic

Rondlopende goochelaar

Zoekt u top entertainment voor uw bedrijfsevenement? Dan is David een goede keuze. David is een ervaren goochelaar die met veel vaart de meest ongelooflijke trucs laat zien.

Op magische wijze veranderen kladpapiertjes in geld, gesigneerde kaarten verwisselen onverklaarbaar van plek, een sigaret smelt dwars door een munt… U gelooft uw ogen niet!

Goochelaar tussen uw gasten

Bij Walk Around Magic loopt David rond tussen uw gasten en verbaast ze met magie op de vierkante centimeter. Kleine wondertjes met kaarten, munten, gedachtenlezen, noem maar op. U zit er met uw neus bovenop, en toch begrijpt u niet hoe het kan. Hoe doet hij dat? Dit zijn de trucs zoals u die ziet op tv maar nu live van dichtbij!

Goochel entertainment

David is een echte entertainer en mengt in zijn Walk Around Magic op creatieve wijze humor met verwondering. Dit is een unieke belevenis, de perfecte aanvulling voor uw evenement! Walk Around Magic is onder meer geschikt voor (bedrijfs)feesten, beurzen, borrels en bruiloften, maar is natuurlijk ook een ideale aanvulling voor uw verjaardagsfeest.

Referenties

Deze bedrijven gingen u voor